Székelyföldi körutazással egybekötött Medveles és Csíki sörgyár látogatás + meglepetés program

Utas-baleset biztosítás a kint tartózkodás idejére kedvező áron köthető nálunk.

Elérhetőségek: info@kiruccanok.hu email-címen vagy a 06-70-633-4240 telefonszámon Molnár Katalinnál!

Programunk:
1. nap Folyamatos utazás, többszöri mosdó szünettel. Utunk első állomása a híres Szejke lesz, ahol székelykapukat fogjuk megtekinteni, ezt követően ellátogatunk egy székelykaput készítő mesteréhez, aki elmeséli hogyan készülnek ezek a kapuk. A program hossza: kb 1 óra.
Délutáni órákban elfoglaljuk a szálláshelyet a vacsora (3 fogásos menü). Vacsora után lehetőség van medvelésen részt venni a késő esti órákban 20€/fő áron, mely garantáltan felejthetetlen élményt nyújt.
2. Nap Reggeli után elutazunk Székelyvarságra, ahol megismerkedünk a zsindely készítéssel, valamint a vízimalom működésével. Megnézhetjük hogyan fűrészel és ölről búzát a malom. Ezután gyalogosan fel sétálunk Székelyvarsági kilátóhoz, ahol gyönyörködhetünk a csodálatos panorámában. A visszaúton megállunk a falu híres vízesésénél is. Levezetésképpen betérünk a Parlamentbe, a helyi kocsmába, ahol különböző söröket fogyaszthatunk felár ellenében. Este visszaérkezés a szálláshelyre és vacsora.
3.nap Reggeli után elutazunk a Csíki sörgyárba, ahol egy órás gyárlátogatáson veszünk részt, korlátlan sör kóstolással egybekötve.
A délutánt Csíksomlyón fogjuk eltölteni. Plusz meglepetés programmal.
Késő délután vissza indulás a szálláshelyre, este vacsora.
4. Nap Reggeli után megkezdjük haza utunkat. Útközben Medgyes főbb nevezetességeit tekintjük meg, pl: városháza, Szent Margit evangélikus templom, Aranyművesek tornyát, a várat, fedett lépcsőt. Miután itt végeztünk folytatjuk a haza utunkat. Érkezés a kora esti órákban kiindulási helyekre.