Rózsafesztivàl Baden Bei Wienben és a Laxenburgi kastély

Utas-baleset biztosítás a kint tartózkodás idejére kedvező áron köthető nálunk.

Rövid leírás:

Júniusban a város 30.000 darab nyíló rózsával várja látogatóit, ilyenkor zajlik a badeni rózsafesztivál. A parkban 90.000 nm-en 20.000 darab több, mint 600 különféle fajtájú rózsatő virágzik.

A hatalmas és festői Weikersdorf-kastély területéhez tartozó Doblhoffparkban, amely egyben a Rózsakert otthona is: piac, zenei előadások és különféle attrakciók megtekintésével hódolhatunk a virágok királynőjének. Például séta közben virágillatra hangszerelt zenét hallgathatunk, illetve a legkülönfélébb koncertekre ülhetünk be.

A hatalmas Weikersdorf-kastély területéhez tartozó Doblhoffparkban, amely a Rózsakert otthona is: piac, zenei előadások és különféle attrakciók várnak bennünket.

Laxenburgban a Franzensburg Kastélynál már várni fog minket idegenvezetőnk, aki körbekalauzol minket a Kastélyban. A legnépszerűbb hely a hatalmas tó és partján a romantikus lovagvár a Franzensburg. A várat egy emberi erővel működtetett kis láncos komppal tudjuk legkönnyebben megközelíteni, de ha megkerüljük a tavat, hidakon keresztül átsétálva is oda jutunk.

A közös kastély látogatás után szabad program a 280 hektáros kertben.