Pünkösd Erdélyben, meglepetés programmal

Utas-baleset biztosítás a kint tartózkodás idejére kedvező áron köthető nálunk.

Elérhetőségek: info@kiruccanok.hu email-címen vagy a 06-70-633-4240 telefonszámon Molnár Katalinnál!

Programunk:
1. nap Folyamatos utazás, többszöri mosdó szünettel. Utunk első állomása a híres Tordai hasadék lesz, ahol kb. 3 órát fogunk eltölteni. Bejárjuk a hasadékot gyalogosan. A belépő külön fizetendő 10 lej / fő. Itt lesz lehetőség ebédelésre, vásárlásra is. Ezt követőn Zeteváraljára utazunk ahol a 3 éjszaka szállásunk is lesz. Este vacsora (3 fogásos).
2. nap Reggeli után elutazunk a történelmi Erdély egyik legkeletibb településére Gyimesbükkre, ahol az 1000 éves határt tekintjük meg.
Az itt található vámházat és a mellette lévő 17. Században épült Rákóczi-vár romjait évről-évre turisták ezrei keresik fel.
Gyimesbükkön a Rákóczi-vár romjai alatt, néhány méterre a hajdani román-magyar határtól áll a hajdani Magyar Állami Vasútak egyik legkeletibb 30. számú vasúti őrháza. A délután folyamán pedig traktorral felmegyünk a Madarasi-Hargitára, amely a Székelyföld legmagasabb csúcsa a traktorozás díja külön fizetendő amely 20 lej/fő. Késő este vissza indulás a szálláshelyre, este vacsora.
3.nap Reggeli után elutazunk a meseszép Gyilkos tóhoz. Lesz lehetőség a tavat körbe járni gyalogosan. Szabadidő ebédelèsre és vásárlàsra. Rengeteg szuveníres faház található. A szabadprogram utàn busszal a Békás-szoroshoz fogunk átmenni, ahol egyetlen egy út mentén sétálhatunk a szorosban. Szintén lesz vásárlásra lehetőség. Késő délután indulàs a szàlláshelyre, este vacsora.
4. nap Reggeli után a parajdi sóbányába fogunk ellátogatni. A belépő ára külön fizetendő: felnőttek részére 30 lej/fő, gyerekek részére 20 lej/fő. Miután itt végeztünk folytatjuk a hazautunkat. Pihenésképpen a Királyhágón fogunk megállni. Érkezés a kora esti órákban a indulási helyekre.
Meglepetésként extra programokkal készülünk Önöknek.