Nyaralás az Albán Riviérán

☎️Elérhetőség:  info@kiruccanok.hu email-címen vagy +36 70 674 5159 vagy a 06-70-633-4240 telefonszámon Molnár Katalinnál! Online weboldalunkon: www.kiruccanok.hu
👉Nyitvatartás: H-P 09.30-16.30
 
Az utazáshoz érvényes személyi igazolvány és EU-s Covid igazolvány szükséges. Az igazolvány Kormányablakban kérhető vagy Ügyfélkapuról letölthető.
 
Program:
 
1. nap 06.28-án kedden Szeged rókusi krt-i Tesco parkolóból az indulás délelőtt 11.30-kor lesz. Folyamatos utazás lesz, többszöri mosdó szünettel.
 
2.nap 06.29. szerda:
Érkezès a késő délelőtti órákban Sarandába a szálláshelyre. Szabadprogram pihenésre.
Este vacsora. 
 
3.nap 06.30. Csütörtök :
Reggeli után egész napos szabadprogram strandolásra. 
Este Fakuktatív program lehetőség a sarandai Lekuresi várba ellátogatni és a naplementét megnézni. Fantasztikus a kilátás az öbölre és a városra. Ára 15 euró/fő,mely tartalmazza transzfert oda-vissza helyi busszal. 
 
4.nap 07.01. Péntek 
Reggeli után szabadprogram vagy kirándulási lehetőség  a híres Butrintba, az ókori romvárosba, a nemzeti parkba. Ára: 20€/fő, mely a belépőt is tartalmazza
Kb 3,5 órát fogunk a parkban tartózkodni, hogy bejárjuk a világörökség részét képező helyszíneket. Mindenkinek adni fogunk a területről egy kis térképet is. Ezt követően(legkésőbb 13 órától) lesz lehetőség Ksamilba homokos strandon fürdeni vagy vissza menni Sarandába,ahol szabadprogram vacsoráig. Saradai strand kavicsos. 2Napágy+ernyő kb 10 euro. Este vacsora.
 
5. Nap 07.02. Szombat 
Reggeli után szabadprogram vagy Fakultatív kirándulási lehetőség 25€/ fő, mely a belépőket is tartalmazza! Reggeli után elutazunk a híres Romvárosba, Gjirokasterbe. Visszamegyünk az időben és bejárjuk a szűk kis kanyargós utcákat. Felmegyünk a fellegvárba. Lesz lehetőség vásárlásra is. Itt kb 2,5 órát töltünk el.Innen továbbutazunk a meseszép Kék Szem forráshoz, mely különleges természeti jelenlegség Albániában.
Délután visszaérkezés(15 óra) a szálláshelyre és szabad program. Vacsora
 
6. nap 07.03. Vasárnap 
Reggeli után szabadprogram vagy fakultatív program lehetőség kalózhajóval a sarandai-öböl legszebb partjaira fürdőzéssel egybe kötve   
Pl. Krorza, Gjiri Kakomes, Plazhi ushtarit, Gremina, Gjiri rrojdhes. A fakultatív program ára kb 35€ / fő. 
 
7. Nap 07.04. Hétfő Reggeli után szabadprogram vagy kirándulási lehetőség Jeep túrára!
Program lehetőség minimum 6 főtől! 
Egésznapos Jeep Safari 65€/fő
Ebédet, fürdőzést is tartalmazza. 
A túra keretében a hegyekbe és az öbölbe látogathatunk el. Piluri és strandolás. Tipikus mediterrán építészet alkotásait ismerhetjük meg útközben. Aki szeretne jelentkezni a programra annak bővebb infókat is küldünk. 
Nagyon tartalmas program. 
 
8. nap 07.05. Kedd 2 program lehetőség 
Reggeli után egész napos szabadprogram strandolásra. Vagy fakultatív kirándulási lehetőség Korfura Ára 60€/fő
Jelenleg  24 órával előtte regisztráció is szükséges, melyről a helyi irodával egyeztetünk tudnak-e segíteni. Ez a program csak akkor indul ha kedvező a Görögország beutazási feltétel. 
 
A másik program lehetőség délután 16 órától naplemente rafting!
Fakultatív  kirándulási lehetőség Rafting a Bistrica vizén Ára: 40€/fő. 
Mi biztosan részt veszünk rajta 🙂
 
Egy olyan élmény, amely ugyan csendes, de mégis vad és kihívást jelent a tutajon.Egy 3 órás túra amely kikapcsolódást nyújt az embernek, távol az autók zajától és a város hőségétől. 
Mi várható:Minivanval utazunk a Bistrica folyóhoz körülbelül 20 percig. 2-2,5 órás rafting és úszás a Saranda folyóba és a Jón-tengerbe.
Az ár tartalmazza: Szakmai útmutató, Tutaj felszerelés, Távcső, Innivaló. 
 
8. 07.06. Szerda : A szállodával egyeztetünk meddig szükséges elhagyni a szobákat. Amennyiben csak délután úgy délután fogunk haza indulni. Ha délelőtt akkor hamarabb indulunk haza és útközben lesz programunk. 
 
9.nap 07.07. Csütörtök érkezés
 
A fakultatív programok sorrendje változhat!