Krókusz virágzás a Padis-fennsíkon+ Kiskohi medve-barlang

Jajce-vízesés-Blagaj vízesés+kolostor+ Neretva völgy+ Pocitelj+ Neum+Dubrovnik+ Mostar

Időpont: 2022.04.23.

☎️Elérhetőség:  info@kiruccanok.hu email-címen vagy a +36 70 674 5159 vagy 06-70-633-4240 telefonszámon Molnár Katalinnál!
 
Az utazáshoz érvényes személyi igazolvány és EU-s Covid igazolvány szükséges. Az igazolvány Kormányablakban kérhető vagy Ügyfélkapuról letölthető.
Minden oltás elfogadott!
 
Hajnali indulás Szeged Rókusi körúti Tesco parkolóból.
Tervezett indulás 03.30
Érkezés a délelőtti órákban Padisra.
A helyszínen helyi idegenvezető segítségével járjuk be a területet. 
A buszunk a krókusz mező mellett fog megállni, ahol gyalogosan folytatjuk utunkat. Megcsodálhatjuk a gyönyörű virágokat. 
Az Erdélyi-szigethegységben található, 1225 m magasságban fekvő Pádis mindössze 36 négyzetkilométer területű fennsík. A helyiek úgy tartják, hogy itt összezsúfolva annyi természeti csoda található, mint talán sehol. Ezt követően busszal feljebb megyünk És lehetőség van kb. 1 h-s túra ösvényen és sétálni ahol szintén lenyűgöző látvány terül elénk. A délután hátralévő részét Erdély legszebb és leglátványosabb cseppkőbarlangja a Bihar-hegység lábánál fekvő kiskohi Medve-barlangban töltjük.  A kiskohi barlang nevét a 15 000 évvel ezelőtt itt élt barlangi medvefaj után kapta. Kialakulása nagyjából 200 millió évvel ezelőttre tehető.
Engedély számunk: U001832