Csobbanással egybekötött kirándulás Vodice-be, a Krka Nemzeti Parkba és Mostarba

Utas-baleset biztosítás a kint tartózkodás idejére kedvező áron köthető nálunk.

Program:

1. nap Szegedről az indulás augusztus 16-án este 19.00-kor lesz rókusi körúti Tesco parkolóból. Érvényes személyigazolvány vagy útlevél szükséges az utazáshoz. 
2. nap A reggeli órákban érkezés Vodice tengerparjára. Egész napos strandolási lehetőség. Késő délután a szálláshely elfoglalása.
3. nap A reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség a híres Mostarba.
Nevét a Neretva folyón álló hidak egyikéről, a híres, hányatott sorsú Öreg hídról kapta. A látványosságot 1993-ban, a polgárháború ideje alatt rombolták le, de újjáépítése óta ezreket vonz a városba.
A többieknek egész napos szabadprogram a tengerparton. Késő este szálláshely elfoglalása.
4. nap Meglátogatjuk Horvátország egyik legszebb nemzeti parkját a Krka nemzeti parkot. Az utat Lozovac főbejárattól kezdjük. Gyalogosan járjuk be a Nemzeti Parkot, ahol számtalan vadregényes zuhatag, vízesés található. Ezen a részen akár meg is lehet mártózni a kristálytiszta vízben.
Ezután a Krka folyó legszebb szakaszán Skradin városa felé indulunk hajóval a nemzeti parkbéli kirándulás befejezéseként.
Késő délután hazaindulás, Érkezés a reggeli órákban. Nemzeti parkon belül 3 órás hajózásra van lehetőség, amely külön fizetendő.