Bosznia-Hercegovina tengerpartja + Dubrovnik+ Kravica-vízesés

Rövid leírás a programról:

Indulás Szegedről a Rókusi krt-i Tesco parkolóból.

1. Nap 2020.08.17-én, (hétfő)
Este indulás Békéscsabából a Szarvasi úti Tesco parkolóból.

2. Nap 2020.08.18. (kedd)
Reggel érkezés Szarajevóba.
Rövid városnézés gyalogosan. Megtekintjük a Sebilj-galambok terét, a Bazárt, a Császár mecseet és a Latin Bridge kőhidat Ferenc Ferdinánd főherceg 1914-es meggyilkolásának helyéhez közel. Ezt követően folytatjuk utunkat Pocitelj városába. Ez az egyedülálló, keleti stílusú város szerepel az ENSZ világörökség listáján, mely nemrégiben felújításon esett át, visszanyerve eredeti formáját. Késő délután érkezés Neumba, tengerpari szálláshelyünkre. Vacsora.(4éj)

3. Nap 2020.08.19. (szerda)
Reggeli után egész napos szabadprogram strandolásra. Este vacsora.

4. Nap 2020.08.20. (csütörtök) 
Fakultatív kirándulási lehetőség Dubrovnikba. A többieknek pedig szabadprogram pihenésre, strandolásra. A kirándulás külön fizetendő 20€/fő. Megtekintjük a város főbb nevezetességeit.
Pl: Főtér és környéke
Dubrovnik Főterén nagyon sok műemléket, érdekes történelmi látnivalót találunk. Itt található a a barokk stílusú Szent Balázs templom.
A Kikötő és a Szent János erőd.
Ma a turisták egyik kedvelt fényképezési helyszíne. Dubrovnik kikötőjének érdekessége, különlegessége a kikötő végén álló Szent János erőd.
A Várfal Dubrovnik köré hatalmas, monumentális várfal épült. Pontosan két kilométer hosszú. Érdemes megváltani a belépőjegyet, s végigmenni rajta. Dubrovnik látnivalóit jól körbe lehet fényképezni innen. Várfal belépő 200 kuna! Ha elfáradnánk, ugorjunk le a Buza strandra felfrissülni. Késő délutáni érkezés vissza a szálláshelyre, vacsora.

5. Nap 2020.08.21. (péntek)
Reggeli után egész napos szabadprogram vagy félnapos fakultatív kirándulási lehetőség a meseszép Kravica vízeséshez. Ára 20€/fő Amely a belépő árát is tartalmazza a parkba.

6.nap 2020.08.22. (szombat)
Reggeli után szálláshely elhagyása.
Út közben megállunk Mostarban, ahol néhány órás szabad program keretében lesz lehetőség a híres Öreg hidat megtekinteni illetve vásárolni és ebédelni. Hazaindulás 17.00, éjszaka a buszon.

7. Nap 2020.08.23. (vasárnap)
Reggel érkezés a felszállási helyekre.

Kint tartózkodásunk idejére kedvező utas és baleset biztosítás köthető utazási irodánknál és kollégáinknál!