Bosznia-Hercegovina tengerparja, Dubrovnik és a Kravica-vízesés körutazás

Utas-baleset biztosítás a kint tartózkodás idejére kedvező áron köthető nálunk.

Leírás:

1. nap 2019.08.01-én csütörtök este indulás 21.30-kor Békéscsabáról.

2. nap Reggel megérkezünk Szarajevóba. Rövid városnézés gyalogosan. Megtekintjük a Sebily-galambok terét, a Bazárt, a Császár mecsetet és a Latin Bridge kőhidat Ferenc Ferdinánd főherceg 1914-es meggyilkolásának helyéhez közel. Ezt követően folytatjuk utunkat Pocitelj városába. Ez az egyedülálló keleti stílusú város szerepel az ENSZ világörökség listáján, mely nem régiben felújításon esett át, visszanyerve eredeti formáját.Késő délután érkezés Neumba, tengerparti szálláshelyünkre. Este a szálláshelyen vacsora.

3. nap Reggeli után egész napos szabad program strandolásra. Este a szálláshelyen vacsora.

4. nap Fakultatív kirándulási lehetőség Dubrovnikba. A többieknek pedig szabadprogram pihenésre, strandolásra. Külön fizetendő belépő jegy: 20€/fő. Megtekintjük a város főbb nevezetességeit. Pl: Főtér és környéke Dubrovnik Főterén nagyon sok műemléket, érdekes történelmi látnivalót találunk. Itt található a a barokk stílusú Szent Balázs templom.A Kikötő és a Szent János erőd ma a turisták egyik kedvelt fényképezési helyszíne. Dubrovnik kikötőjének érdekessége, különlegessége a kikötő végén álló Szent János erőd. Dubrovnik köré hatalmas, monumentális várfal épült. Pontosan két kilométer hosszú. Érdemes megváltani a belépőjegyet, s végigmenni rajta. Dubrovnik látnivalóit jól körbe lehet fényképezni innen. Ha elfáradnánk, ugorjunk le a Buza strandra felfrissülni. Késő délutáni érkezés vissza a szálláshelyre, vacsora.

5. nap Reggeli után a szálláshely elhagyása. Egész napos strandolás, pihenés a Kravica-vízesésnél Hercegovina Niagarája mellett. A kiépített strandon, napozhatunk és fürödhetünk. Belépő jegy 4€/fő. A parkon belül Kisvonat is közlekedik. Hazaindulás 18.00 éjszaka a buszon.

6. nap Reggeli érkezés a felszállási helyekre.

☎️ Jelentkezni:
info@kiruccanok.hu email-címen vagy a 06-70-633-4240 telefonszámon Molnár Katalinnál.