💃🕺Utazás Velencébe, a lagúnák városába💃🕺

Rövid leírás:

1. nap: (2020.02.14-péntek)
Indulás Békéscsabáról a Szarvasi úti Tesco parkolóból késő este. Folyamatos utazás Szlovénián keresztül Velencéig rövid pihenőkkel. Éjszaka a buszon.

Létszámtól függően utasainkat Transzferjárat szállítja Hódmezővásárhelyre, ahol csatlakozunk a turistabuszhoz, ahol mindenkinek az utaslista alapján előre kijelölt helye van. Az utazás végén a transzferjárat az utasainkat vissza is szállítja a felszállási helyekre.

2. nap: (2020.02.15-szombat)
Reggeli órákban érkezés Punta Sabbione-ba, ahonnan kishajóval megyünk át Velence szívébe. Egyénileg fizetendő a kishajó=vaporetto jegy, melynek ára 17€ oda-vissza. A vaporettóról leszállva a  Szent Márk térre érkezve megtekinthetjük a  Rialto híd-at mindenkinek el kell sétálni hozzá, s közben számtalan csodát láthatunk: Szent Márk tér teljes szépségét, a Dózse palota, gondolák százait, keskeny hidacskákat, titokzatos udvarokat. Szabadidő program keretében áthajózhatunk Muráno (ősi üvegfúvó) és Buráno (híres buranói csipke)szigetére is. A nap további részében szabadidő áll rendelkezésre, melynek keretében a tér egyik híres épülete, a Campanile (harangtorony) is megtekinthető, de az építésének idejében csodaszerkénytűként számon tartott Óratorony is megcsodálható.  A Correr-múzeum is feledhetetlen élményt nyújt a történelem és a művészetek iránt érdeklődőknek (belépő külön fizetendő, a fenti ár nem tartalmazza). Velence megannyi látnivalóival és sajátos hangulatával páratlan élményt nyújt mindenki számára. Hazaindulás este 19.00-kor.

3. nap: (2020.02.16-vasárnap)
Hazaérkezés a reggeli órákban a felszállási helyekre.

Kint tartózkodásunk idejére kedvező utas biztosítás köthető utazási irodánknál. 

Online jelentkezés