🐰 🐇 Húsvéti hosszú hétvége Erdélyben! 🐇 🐰

Rövid leírás a programról:

1.nap:
Folyamatos utazás, többszöri mosdó szünettel. Utunk első állomása a híres Tordai hasadék lesz, ahol körülbelül 3 órát fogunk eltölteni. Bejárjuk a hasadékot gyalogosan, a belépő külön fizetendő 10 lej / fő. Itt lesz lehetőség ebédelésre, vásárlásra is. Ezt követőn Zeteváraljára utazunk ahol a 3 éjszaka szállásunk is lesz. Este vacsora (3 fogásos).

2.nap:
Reggeli után elutazunk a Csíki sörgyárba, ahol egy órás gyárlátogatáson veszünk részt, korlátlan sör kóstolással egybekötve. A délután folyamán 20 lej/fő áron traktorral felmegyünk a Madarasi-Hargitára, mely a Székelyföld legmagasabb csúcsa.Este vacsora! Fakultatív program lehetőség a vidék legrégebbi társulatával medvelesre menni! Ára:20€/fő. Amennyiben nem láttunk medvét természetesen a pénz visszajár.

3.nap:
Reggeli után elutazunk a meseszép Gyilkos tóhoz. Lesz lehetőség a tavat körbe járni gyalogosan. Szabadidő ebédelésre és vásárlásra. Rengeteg szuveníres faház található. A szabadprogram után busszal a Békás-szorosba fogunk átmenni, ahol egyetlen egy út mentén sétálhatunk a szorosban. Szintén lesz vásárlásra lehetőség. Késő délután vissza indulás a szálláshelyre, este vacsora.

4.nap:
Reggeli után ellátogatunk egy székelykapu készítő mesterhez, aki elmeséli hogyan készülnek ezek a kapuk. Körülbelül 1 órás program. Korondon szabadidő vásárlásra.
A hazaúton vásárlás a német tulajdonú Kaufland üzletben.  Vásárolhatunk kiváló minőségű borokat, pálinkát, fűszereket és helyi specialitásokat .
 

Érkezés az esti órákban a felszállási helyekre

Kint tartózkodásunk idejére kedvező utas és baleset biztosítás köthető utazási irodánknál és kollégáinknál!