🏖 Albánia, Korfu és a Meteorák körutazás (6 éjszaka szállással ) 🏖

Rövid leírás a programról:

Indulás Békéscsabáról a Szarvasi úti Tesco parkolóból 2020.08.26-án szerdán kora délutáni időpontban.

Létszámtól függően utasainkat Transzferjárat szállítja Hódmezővásárhelyre, ahol csatlakozunk a turistabuszhoz, ahol mindenkinek az utaslista alapján előre kijelölt helye van. Az utazás végén a transzferjárat az utasainkat vissza is szállítja a felszállási helyekre.

1. Nap: 2020.08.26 (szerda)
Kora délutáni indulás Békéscsabáról a Szarvasi úti Tesco parkolóból. Folyamatos utazás lesz, többszöri mosdó szünettel.

2. Nap: 2020.08.27 (csütörtök)
Várhatóan a reggeli órákban fogunk megérkezni a görögországi Meteórákhoz, ahová busszal fogunk felmenni. Azt tudni kell hogy nagyon kanyargós szerpentines út lesz. Belépő körülbelül 5 €/fő. Késő délutáni érkezés Sarandába a szálláshelyre. Este vacsora.

3. Nap: 2020.08.28. (péntek)
Reggeli után egész napos szabadprogram strandolásra. Este vacsora.

4. Nap: 2020.08.29 (szombat)
Fakultatív kirándulási lehetőség 20€/fő.
Reggeli után elutazunk a híres Romvárosba, Gjirokasterbe. Visszamegyünk az időben és bejárjuk a szűk kis kanyargós utcákat. Felmegyünk a fellegvárba. Lesz lehetőség vásárlásra is. Itt körülbelül 2,5 órát töltünk el.Innen továbbutazunk a meseszép Kék forráshoz. Belépő jegy ára körülbelül 2€/fő.
Délután visszaérkezés a szálláshelyre és szabad program.

5. Nap: 2020.08.30 (vasárnap)
Reggeli után szárnyas hajóval átmegyünk Korfu szigetére. Ez nem kötelező program aki nem tart velünk egész napos szabadprogramja lesz. A korfui utazás 50 €/fő. A szigeten várni fog minket egy busz helyi idegenvezetővel aki angolul fog nekünk majd mesélni de természetesen magyarul elfogom mondani önöknek. Kötelező volt elfogadni az angol nyelvű vezetést a busszal, ezért jön velünk az idegenvezető. Ellátogatunk az egész szigetre ahonnan látni fogjuk a sziget repülőterét is amely Európa második legkisebb repülőtere. Az Achilleon, Sissi kastély lesz a következő nevezetesség ahová megyünk. A belépő 9 €/fő.
A nap végét pedig a fővárosban korfu városban fogjuk tölteni. A hajunk előzetes tájékoztatás alapján 19.00-kor indul vissza Albániába.

6. Nap:2020.08.31 (hétfő)
Reggeli után egész napos szabadprogram strandolásra vagy néhány órás fakultatív kirándulási lehetőség a Lëkurësi várhoz, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a sarandai-öbölre. A fakultatív program ára 5 €/fő.

7. Nap: 2020.09.01 (kedd)
Reggeli után elutazunk a híres Butrintba, az ókori romvárosba, a nemzeti parkba. Belépő 700 lekk vagy körülbelül 6 €/fő. körülbelül 3,5 órát fogunk a parkban tartózkodni hogy bejárjuk a világörökség részét képező helyszíneket. Mindenkinek adni fogunk a területről egy kis térképet is. Ezt követően lesz lehetőség Ksamilba homokos strandon fürdeni vagy vissza menni Sarandába,ahol szabadprogram vacsoráig. Saradai strand kavicsos. 2 Napágy+ernyő körülbelül 5 €. Este vacsora.

8.Nap: 2020.09.02 (szerda)
Kora délutáni hazaindulás.

9.Nap:2020.09.03 (csütörtök)
Reggeli időpontban hazaérkezés a felszállási helyekre.

Kint tartózkodásunk idejére kedvező utas és baleset biztosítás köthető utazási irodánknál és kollégáinknál!