🏖 Albánia, Korfu és a Meteorák körutazás (4 éjszaka szállással ) 🏖

Rövid leírás a programról:

Indulás Szegedről a Szeged rókusi krt-i Tesco parkolóból 2020.09.10-én kedden kora délutáni időpontban.

Létszámtól függően utasainkat Transzferjárat szállítja Hódmezővásárhelyre, ahol csatlakozunk a turistabuszhoz, ahol mindenkinek az utaslista alapján előre kijelölt helye van. Az utazás végén a transzferjárat az utasainkat vissza is szállítja a felszállási helyekre.

1. Nap: 2020.09.10 (Csütörtök)
Folyamatos utazás lesz, többszöri mosdó szünettel.

2. Nap: 2020.09.11 (Péntek) Várhatóan a délelőtti órákban fogunk megérkezni a görögországi Meteórákhoz, ahová busszal felmenni. Azt tudni kell hogy nagyon kanyargós Szerpentines út lesz. Belépő körülbelül 5 €/fő. Késő délutáni érkezés Sarandába a szálláshelyre. Este vacsora.

3. Nap: 2020.09.12 (Szombat)
Reggeli után elutazunk a híres Butrintba, a nemzeti parkba. Belépő 700 lekk vagy körülbelül 6€/fő. körülbelül 3,5 órát fogunk a parkban tartózkodni hogy bejárjuk a világörökség részét képező helyszíneket. Mindenkinek adni fogunk a területről egy kis térképet is. Ezt követően lesz lehetőség Ksamilba homokos strandon fürdeni vagy vissza menni Sarandába,ahol szabadprogram vacsoráig. Saradai strand kavicsos. 2 Napágy+ernyő körülbelül 5 €. Este vacsora.

4. Nap: 2020.09.13 (Vasárnap)
Reggeli után elutazunk a híres Romvárosba, Gjirokasterbe. Visszamegyünk az időben és bejárjuk a szűk kis kanyargós utcákat. Felmegyünk a fellegvárba. Lesz lehetőség vásárlásra is. Itt körülbelül 2,5 órát töltünk el.Innen továbbutazunk a meseszép Kékforráshoz. Belépő körülbelül 2€/fő.
Délután visszaérkezés a szálláshelyre és szabad program.

5. Nap: 2020.09.14 (Hétfő)
Reggeli után szárnyas hajóval átmegyünk Korfu szigetére. Ez nem kötelező program aki nem tart velünk egész napos szabadprogramja lesz. A korfui utazás 50 € / fő. A szigeten várni fog minket egy busz helyi idegenvezetővel aki angolul fog nekünk majd mesélni de természetesen magyarul elfogom mondani önöknek. Kötelező volt elfogadni az angol nyelvű vezetést a busszal, ezért jön velünk az idegenvezető. Ellátogatunk az egész szigetre ahonnan látni fogjuk a sziget repülőterét is amely Európa második legkisebb repülőtere. Az Achilleon, Sissi kastély lesz a következő nevezetesség ahová megyünk. A belépő 9 € / fő.
A nap végét pedig a fővárosban korfu városban fogjuk tölteni. A hajunk előzetes tájékoztatás alapján 19.00-kor indul vissza Albániába.

6. Nap: 2020.09.15 (Kedd)
Reggeli után szabadprogram,majd késő délután megkezdjük haza utunkat.

7. Nap: 2020.09.16 (Szerda)
Délelőtti órákban érkezés a felszállási helyekre.

Kint tartózkodásunk idejére kedvező utas és baleset biztosítás köthető utazási irodánknál és kollégáinknál!