🏖 Albánia, Korfu és a Meteorák körutazás 🏖

Rövid leírás a programról:

Indulás Szegedről a rókusi krt-i Tesco parkolóból 2020.06.14-én 14:00-kor.

Létszámtól függően utasainkat Transzferjárat szállítja Hódmezővásárhelyre, ahol csatlakozunk a turistabuszhoz, ahol mindenkinek az utaslista alapján előre kijelölt helye van. Az utazás végén a transzferjárat az utasainkat vissza is szállítja a felszállási helyekre.

1. Nap: (2020.06.14) Vasárnap
Kora délutáni indulás Békéscsabáról a Szarvasi úti Tesco parkolóból. Folyamatos utazás lesz, többszöri mosdó szünettel.

2. Nap: (2020.06.15) Hétfő
Várhatóan a reggeli órákban fogunk megérkezni a görögországi Meteórákhoz, ahová busszal fogunk felmenni. Azt tudni kell hogy nagyon kanyargós Szerpentines út lesz. Belépő körülbelül 5 euro/fő. Késő délutáni érkezés Sarandába a szálláshelyre. Este vacsora.

3. Nap: (2020.06.16) Kedd
Reggeli után egész napos szabadprogram strandolásra. Este vacsora.

4. Nap: (2020.06.17) Szerda
Fakultatív kirándulási lehetőség 20€/fő.
Reggeli után elutazunk a híres Romvárosba, Gjirokasterbe. Visszamegyünk az időben és bejárjuk a szűk kis kanyargós utcákat. Felmegyünk a fellegvárba. Lesz lehetőség a vásárlásra is. Itt körülbelül 2,5 órát töltünk el. Innen továbbutazunk a meseszép Kékforráshoz. Belépő körülbelül 2€/fő.
Délután visszaérkezés a szálláshelyre és szabad program. Este vacsora.

5. Nap: (2020.06.18) Csütörtök
Reggeli után szárnyas hajóval átmegyünk Korfu szigetére. Ez nem kötelező program, aki nem tart velünk egész napos szabadprogramja lesz. A korfui utazás 50 € / fő. A szigeten várni fog minket egy busz helyi idegenvezetővel, aki angolul fog nekünk majd mesélni, de természetesen tolmácsolva  magyarul fogom mondani Önöknek. Kötelező volt elfogadni az angol nyelvű vezetést a busszal, ezért jön velünk az idegenvezető. Ellátogatunk, az egész szigetre ahonnan látni fogjuk a sziget repülőterét is amely Európa második legkisebb repülőtere. Az Achilleon, Sissi kastély lesz, a következő nevezetesség ahová megyünk. A belépő 9 € / fő.
A nap végét pedig a fővárosban korfu városban fogjuk tölteni. A hajunk előzetes tájékoztatás alapján 19.00-kor indul vissza Albániába.

6. Nap: (2020.06.19) Péntek
Reggeli után elutazunk a híres Butrintba, az ókori romvárosba, a nemzeti parkba. Belépő 700 lekk vagy körülbelül 6€/fő. Körülbelül 3,5 órát fogunk a parkban tartózkodni, hogy bejárjuk a világörökség részét képező helyszíneket. Mindenkinek adni fogunk a területről egy kis térképet is. Ezt követően lesz lehetőség Ksamilba homokos strandon fürdeni vagy vissza menni Sarandába, ahol szabadprogram vacsoráig. Saradai strand kavicsos. 2 Napágy+ernyő körülbelül 5 euro. Este vacsora.

7. Nap: (2020.06.20) Szombat
Kora délután hazaindulás.

8. Nap: (2020.06.21) Vasárnap
Reggeli órákban érkezés a felszállási helyekre.

Kint tartózkodásunk idejére kedvező utas és baleset biztosítás köthető utazási irodánknál és kollégáinknál!