🏖🏝 Görögországi nyaralás Paralia+Olympic Beach🏖🏝

Rövid leírás a programról:

Indulás Szegedről a Rókusi krt.úti Tesco parkolóból 2020.07.24.-én este 20:00-kor.

Paralia fiatalos, nyüzsgő üdülőfalu, lüktető éjszakai életével, számos szórakozási lehetőségével, bárjaival, klubjaival, hagyományos görög konyhát felvonultató tavernáival, számos apró üzletével. A hosszú homokos, fokozatosan, lassan mélyülő tengerpartja mind a kisgyermekes családoknak, mind a fiataloknak, mind az idősebbeknek remek kikapcsolódást ígér. A vízi sport lehetőségek széles palettája az aktív kikapcsolódást keresők részére nyújt felüdülést.
Fakultatív program lehetőségek:
Thesszaloniki és Athén utazás, megcsodálhatják a lélegzetelállító Meteora kolostorait. Sétát tehetnek az Olymposon, ahol az ókori görögök hite szerint a főistenek éltek, hajós kirándulás keretében pedig részt vehetnek kalózhajós kiránduláson illetve ellátogathatnak a gyönyörű Skiathosra, ahol a Mamma Mia című filmet is forgatták.

Elhelyezés: Kettő és három fős stúdiókban, ahol a konyha sarok és az ágyak egy légtérben vannak. A szobák zuhanyzós fürdőszobával, WC-vel, terasszal és bútorokkal, Tv-vel felszereltek. A stúdiók légkondicionálóval rendelkeznek de ezek használatáért a helyszínen külön kell fizetni.
Természetesen ha valakinek igénye van szállodai szállásra azt is meg tudjuk oldani melyről ajánlatot tudunk küldeni.

Ellátás: Önellátás, vagy menü vacsora illetve menü félpanzió igényelhető felár ellenében, melyet a közelben található tavernában szolgálnak fel a vendégek részére.

Paralia szálláshelyek, stúdiós elhelyezés:
Zeus apartmanház, Zeus(Fani) apartmanház és Christos apartmanház

-Zeus apartmanház : Három szintes apartman ház. Paralia központjától kb. 350 m-re csendes, nyugodt övezetben a tengerparttól kb. 150 m-re. Szupermarket és vásárlási lehetőségek a közelben találhatóak. Sportpálya komplexum éjszakai megvilágítással 50 m-re található és a használata ingyenes.

-Zeus(Fani) apartmanház: Paralia északi részén a sokak által csak Széna térnek nevezett területen található közvetlenül a Posztó kávéház mellett. A tengertől 120 m-re a városközponttól öt 6 percnél kényelmes sétára helyezkedik el. A közelben mini Market kávézó étterem és Ajándékbolt és nagyobb bevásárló boltok találhatóak.

-Christos apartmanház: szintén a sokak által széna térként ismert részén található Paraliának. A tengertől 200 m-re a városközponttól 5 perc kényelmes sétára helyezkedik el. A közelben mini Market található de a nagyobb bevásárlóközpontok is csupán 2-3 perc sétára helyezkednek el.

Olympic beach apartmanházak, stúdiókban való elhelyezéssel: Sokrates, Nikos, Fillaki.

-Sokrates: Olympic beach csendes utcájában a Nikos apartman szomszédságában található, három szintes apartmanház, amely a tengerparttól 150 m-re és a nyüzsgő Sétáló utcától pár bejátszás sétányira helyezkedik el. Közelében kisebb volt és pékség is található.

-Nikos: Olympic Beach város központjától és a lassan mélyülő homokos tengerparttól 150 m-re helyezkedik el.

-Fillaki: 150 m-re helyezkedik el a tengerparttól is a városközponttól. Közelében kisebb bolt és pékség is található.

Fakultatív program lehetőségek: Görög est, Skiathos hajókirándulás, katerini piac utca látogatás iszap wellnesse-l egybekötve, Thesszaloniki kirándulás, Meteora stb.

Kint tartózkodásunk idejére kedvező utas és baleset biztosítás köthető utazási irodánknál és kollégáinknál!