Mandarin szüret a Neretva-völgyben Dubrovnik+Neretva+Mostar

☎️Elérhetőség:  info@kiruccanok.hu email-címen vagy +36 70 674 5159 Online weboldalunkon: www.kiruccanok.hu
?Nyitvatartás: H-Cs 09.30-16.30 P 09,00-15.00
Az utazáshoz érvényes személyi igazolvány szükséges. Kérjük ellenőrizni!
Csoportos Utasbiztosítás köthető Irodánknál 600 Ft/fő/nap áron.
Program:
1. Nap október 10-én, csütörtök késő este indulàs.
2. Nap 11-én, pénteken délelőtt érkezés a Neretva völgyébe.
Köszöntő Itallal fogadnak, majd részveszünk a mandarin szüreten, ahonnan fejenként 3 kg gyümölcs ingyenesen elvihető. Ezt követően úgynevezett fotó safarival egybekötött zenés csónakázáson veszünk részt a deltában egy tavon. Ezután élőzenés ebéd itallal. A helyszínen helyi termékek vásárlására is lehetőség lesz. Délután pihenés, majd vacsora a hotelben. A program külön fizetendő! Mandarin szüret ebéddel 41€/fő

3. Nap 12-én szombaton

Reggeli után kirándulás Dubrovnikba. Megtekintjük a város főbb nevezetességeit. Dubrovnik Főterén nagyon sok műemléket, érdekes történelmi látnivalót találunk. Itt található a a barokk stílusú Szent Balázs templom. A Várfal Dubrovnik köré hatalmas, monumentális várfal épült. Pontosan két kilométer hosszú. Várfal belépő kb 25€/fő, ha valaki szeretne felmenni.Érdemes megváltani a belépőjegyet, s végigmenni rajta. Csodaszép látvány! Felvonó is van már a hegyre ahonnan szintén gyönyörű panoráma tárul elénk. Oda-vissza felvonó ára felnőtt kb 27€/fő.
Jelenleg zárva tart a felvonó de bízunk benne akkora megnyit. Hajó kirándulási lehetőség is van ha az időjárási feltételek kedvezőek 15€/fő egy óra.
Városi belépő és behajtási díj 15€/fő külön kötelezendően fizetendő.  Késő délutáni érkezés vissza a szálláshelyre, vacsora.
4. Nap 13-án vasárnap reggeli után szálláshely elhagyása. Hazaúton kitérőt teszünk Mostarba, ahol megtekintjük a híres Öreg- hidat és a bazárt. Szabadidő vásárlásra. Kb 2 órás program majd hazautazás.
Hazaérkezés a 10.14 hajnali órákban.
Külön fizetendő költségek: parkolás, engedély, útdíjak, helyi idegenvezető stb. 15€/fő
Online jelentkezés