🍊🍊 Mandarin szüret Neretva völgyében+Dubrovnik+Mostar🍊🍊

Rövid leírás:

1. Nap 2020. október 14. (szerda)
Késő este indulás Szegedről.

2. Nap 2020.október 15. (csütörtök)
Reggel érkezés a meseszép Kravica vízeséshez. Belépő 5€/fő. Szabadprogram keretében van lehetőség csónakázásra, étkezésre és ajándéktárgyak vásárlására. Innen tovább utazunk Mostarba, ahol megtekintjük a híres Öreg- hidat és a bazárt. Délután érkezés a szálláshelyre.

3. Nap 2020.október 16. (péntek)
Reggeli után félnapos program a Neretva-völgyben. Köszöntőitallal fogadnak, majd részt veszünk a mandarinszüreten, ahonnan fejenként 3 kg gyümölcs ingyenesen elvihető. Ezt követően továbbutazunk Metkovicba, ahol úgynevezett fotó safarival egybekötött csónakázáson veszünk részt a deltában egy tavon. Ezután élőzenés ebéd itallal. A helyszínen helyi termékek vásárlására is lehetőség lesz. Délután pihenés, majd vacsora a hotelben. A program külön fizetendő,kb 35€/fő.

4. Nap 2020.október 17. (szombat)
Reggeli után kirándulás Dubrovnikba. Megtekintjük a város főbb nevezetességeit. Pl: Főtér és környéke
Dubrovnik Főterén nagyon sok műemléket, érdekes történelmi látnivalót találunk. Itt található a a barokk stílusú Szent Balázs templom.
A Kikötő és a Szent János erőd:
Ma a turisták egyik kedvelt fényképezési helyszíne. Dubrovnik kikötőjének érdekessége, különlegessége a kikötő végén álló Szent János erőd.
A Várfal Dubrovnik köré hatalmas, monumentális várfal épült. Pontosan két kilométer hosszú. Várfal belépő 200 kuna/fő, ha valaki szeretne felmenni.Érdemes megváltani a belépőjegyet, s végigmenni rajta. Dubrovnik látnivalóit jól körbe lehet fényképezni innen. Ha elfáradnánk, ugorjunk le a Buza strandra felfrissülni. Késő délutáni érkezés vissza a szálláshelyre, vacsora.

5. Nap 2020.október 18. (vasárnap)
Kora reggeli után szálláshely elhagyása.Hazaérkezés az esti órákban felszállási helyekre.

Kint tartózkodásunk idejére kedvező utas biztosítás köthető utazási irodánknál. 

Online jelentkezés