🍊🍊 Mandarin szüret Neretva völgyében🍊🍊

☎️Elérhetőség:  info@kiruccanok.hu email-címen vagy +36 70 674 5159 vagy a 06-70-633-4240 telefonszámon Molnár Katalinnál! Online weboldalunkon: www.kiruccanok.hu
👉Nyitvatartás: H-P 09.30-16.30
Boszniába szabadon lehet be-és ki utazni.
Utazáshoz érvényes személyigazolvány szükséges.
1. Nap október 20-án, csütörtök késő este indulàs Szegedről. Tervezett indulás 22.30
2. Nap 21-én, pénteken délelőtt érkezés a Neretva völgyébe.
Köszöntőitallal fogadnak, majd részveszünk a mandarinszüreten, ahonnan fejenként 3 kg gyümölcs ingyenesen elvihető. Ezt követően továbbutazunk Metkovicba, ahol úgynevezett fotó safarival egybekötött csónakázáson veszünk részt a deltában egy tavon. Ezután élőzenés ebéd itallal. A helyszínen helyi termékek vásárlására is lehetőség lesz. Délután pihenés, majd vacsora a hotelben. A program külön fizetendő 35€/fő.
3. Nap 22-én szombaton reggeli után ellátogatunk
a meseszép Kravica vízeséshez. Belépő 10€/fő. Szabadprogram keretében van lehetőség étkezésre és ajándéktárgyak vásárlására. Innen tovább utazunk Mostarba, ahol megtekintjük a híres Öreg- hidat és a bazárt. Délután érkezés a szálláshelyre. Vacsora
4. Nap 23-án vasárnap reggeli után szálláshely elhagyása. Hazaúton megtekintjük a gyönyörű Blagaj kolostor és vízesésnél. A Buna forrása közelében található,  a rövid folyó forrása pedig Európa egyik legbővizűbb karsztforrása, amelynek 8-10 fokos vize a legmelegebb nyári napokon is felfrissít.
A blagaji derviskolostort a források szerint 1520 körül alapították, de a ma is látható épület az 1851-es átépítést követően jött létre. A kolostor épületének elhelyezkedése gyönyörű: a kétemeletes épület a Buna forrása fölé épült.
Belépő 2,5€/fő
Hazaérkezés a késő esti órákban.
Online jelentkezés
Upload Image...