🍀🌸🌿 Krókusz virágzás a Padis-fennsíkon+ Kiskohi medve-barlang ☘️🌸🌿

Rövid leírás a programról:

Indulás:

Létszámtól függően utasainkat Transzferjárat szállítja Hódmezővásárhelyre, ahol csatlakozunk a turistabuszhoz, ahol mindenkinek az utaslista alapján előre kijelölt helye van. Az utazás végén a transzferjárat az utasainkat vissza is szállítja a felszállási helyekre.

Hajnali indulás Békéscsabáról  a Szarvasi Tesco parkolóból.
Érkezés a délelőtti órákban Padisra.
A helyszínen helyi idegenvezető segítségével járjuk be a területet.
A buszunk a krókusz mező mellett fog megállni, ahol gyalogosan folytatjuk utunkat. Megcsodálhatjuk a gyönyörű virágokat.
Az Erdélyi-szigethegységben található, 1225 m magasságban fekvő Pádis mindössze 36 négyzetkilométer területű fennsík. A helyiek úgy tartják, hogy itt összezsúfolva annyi természeti csoda található, mint talán sehol. Ezt követően busszal feljebb megyünk És lehetőség van körülbelül 1 órás túra ösvényen és sétálni ahol szintén lenyűgöző látvány terül elénk.
A délután hátralévő részét Erdély legszebb és leglátványosabb cseppkőbarlangja a Bihar-hegység lábánál fekvő kiskohi Medve-barlangban töltjük.  A kiskohi barlang nevét a 15 000 évvel ezelőtt itt élt barlangi medvefaj után kapta. Kialakulása nagyjából 200 millió évvel ezelőttire tehető.

Kint tartózkodásunk idejére kedvező utas biztosítás köthető utazási irodánknál.