🌺🌸🌻🌼🌷🌹 Kirándulás Szlovéniába az Orchidea farmra+ Energia Parkba +meglepetés TIHANY🍀☘🌹🌼🌸💐🌼

Rövid leírás:
Létszámtól függően utasainkat Transzferjárat szállítja Hódmezővásárhelyre, ahol csatlakozunk a turistabuszhoz, ahol mindenkinek az utaslista alapján előre kijelölt helye van. Az utazás végén a transzferjárat az utasainkat vissza is szállítja a felszállási helyekre.

Kora reggeli indulás Békéscsabáról a Szarvasi úti Tesco parkolóból.
Közép-Európa egyetlen orchideatermesztő üvegháza található itt Dobronakban. A 14 ezer négyzetméteres üvegházban 160 féle orchideát termesztenek. Az orchideakertben gyönyörű egzotikus növényeket ismerhetünk meg. Ezután a nap hátralevő részét a Jeli Arborétumba fogjuk eltölteni.
A Jeli Arborétum nemcsak hazánk, de Európa egyik legkülönlegesebb arborétuma. Alapítója, gróf Ambrózy-Migazzi István, aki korábban a Nyitra melletti Malonyán létesített arborétumot, 1922-ben kezdte el a Jelihálás nevű birkalegelőn növénykülönlegességeinek telepítését. Azt a csodás virágot a népnyelv havasszépének, hangarózsának vagy babérrózsának is nevezi. A rododendronok mellett magnóliafákat, A liliomfaként is ismert növényből 67 fajtában valamint japáncseresznyefákban gyönyörködhetünk sétánk során.
Külön fizetendő költség:
5 euro/fő Dobronak Orchideakert belépő, melyből 2,5 euro a helyszínen levásárolható.
Kint tartózkodásunk idejére kedvező utas biztosítás köthető utazási irodánknál. 

Elérhetőség: info@kiruccanok.hu email-címen vagy a +3670/674-5159; +3670/633-4240 telefonszámon Molnár Katalinnál!

Online jelentkezés