🌹🌸🎁Nőnapi Meglepetés🌹🌸🎁-BETELT

Rövid leírás a programról:

Indulás:

Nőnap alkalmából szeretnénk emlékezetessé tenni ezt a napot mindenki számára.

Délelőtti órákban indulás Szeged Rókusi körúti Tesco parkolóból. Érkezés Budapestre elsőként a Halászbástyához és a Mátyás-templomhoz. Ezt követően irány a finomságok múzeuma!

Részt veszünk egy 2 órás vezetett programon. A túra az épület főbejáratánál, a csokoládé szökőkútnál kezdődik. Minden vendég felszúr pálcikára egy finom édességet, amit aztán a csokoládé szökőkútból bugyogó csokoládéba márt, és elfogyaszt.

A Rákóczi Lovagteremben megnézzük a Rákóczi festményeket egy újabb kóstoló társaságában. Közös sétát teszünk csokoládék terén, ahol századfordulós csokoládéboltok kirakatait tekinthetik meg a látogatók, illetve csokoládéval kapcsolatos történeteket hallgathatnak meg, csokoládékóstolóval.

Látogatást teszünk a Rákóczi Pincébe. Századfordulós butéliák, üvegek sokasága között haladva pálinkakóstolóra kerül sor. A gyerekek és az alkoholt nem fogyasztó vendégeink csokoládét kapnak. Saját csokoládéjukat is elkészítik a részvevők: süteményből készült tálkába csorgatnak csokoládét, azt különböző fűszerekkel (színes cukorral, kókusszal, chilivel stb.) díszíthetik. Ezt becsomagolva a túra végén hazavihetik, akár ajándékba is adhatják. Amíg a saját csokoládé megszilárdul, addig minden látogató, kezében egy csésze forrócsokoládéval beül a Filmmúzeumba, ahol a csokoládé történetét mutatjuk be egy régebben készült film segítségével. Közben csokoládékóstolók színesítik a programot.

A film után szóbeli előadást, kiegészítést hallhatnak a csokoládéról, és választ kaphatnak kérdéseikre. A program végén megnézzük az első Stühmer Csokoládébolt berendezésének korhű másolatát, és kedvükre vásárolhatnak a Csokoládé Múzeum mintaboltjában, Európa legkedveltebb csokoládéiból.
A nap végét pedig a Citadellán zárjuk egy fotó erejéig.

Kint tartózkodásunk idejére kedvező utas biztosítás köthető utazási irodánknál.