🌸 Virágkarnevál Nizzában 🌸, Monaco, Cannes, 🐬Antibes Marineland🐬, Menton és San Remo körutazás

Rövid leírás a programról:

1.nap: Kora esti indulás Szeged Rókusi körúti Tesco parkolóból. Folyamatos utazás többszöri pihenőkkel olaszországi San Remoba. (1300km)
2.nap: San Remoban elsőként elfoglaljuk a szállás helyünket és kis pihenő idő múlva gyalogosan fogjuk megtekinteni a város főbb látnivalóit.
Az Ariston Színházat, a San Siro templomot, a Virágpiacot és Itália legelegánsabb kaszinóját. (1éjszaka)
3.nap: Reggeli után rövid utazás után Menton városába érkezünk.
A település citrom-, narancs- és mandarinkertjei miatt is ismert, a hangulata, a házsorai, virágpiaca, az apró kavicsokkal kikövezett Szt. Mihály tere lenyűgözi a látogatókat. Folytatjuk utunkat a híres Monacóba, a miniállamba, amelynek fekvése és látnivalói egyaránt elbűvölik a látogatót.
Gyalogosan megtekintjük az Oceonográfiai Múzeumot (12€/fő), Hercegi Palotát (múzeum 8€/fő) a Grand Casino, az Óváros látnivalóit.
Késő délután megérkezünk cannes-i szállás helyünkre.
4.nap: Reggeli után ellátogatunk Antibesbe, a 25 hektáron elterülő Marinelandba. Belépő 26 € / fő. Aki nem szeretne ezen részt venni addig szabadprogram lesz részére a városban.
Délután Cannes-t látogatjuk meg. Gyalogosan keressük fel a látnivalóit: a Fesztiválpalotát, a híres Boulevard de la Croisette-et és az óvárost. A délután hátralévő részén szabadprogram.
5.nap: Reggeli után Nizzába utazunk.
A virág karnevál 14.30-kor kezdődik. Belépő 13 € / fő.
Előtte megtekintjük a Vár dombja, ahonnan csodálatos panoráma nyílik a Baie des Anges-ra, az óváros háztetőire és a Déli-Alpok csúcsaira, az óvárost, vagyis a Vieux Nice szűk és nyüzsgő utcácskái, történelmi hagyatékait, a Promenade des Anglais sétány és 7 km hosszú strandját. Ez a sétány már világszerte Nizza jelképévé vált. A Cours Saleya nyitott virág- és zöldség-gyümölcs piac, ahol szinte elveszünk a színes kínálatban és a portékák finom illatában. Itt akkor is érdemes végigsétálni, ha csak nézelődünk, mert már a látványért és a hangulatért megéri!
Érdemes kipróbálni a “Nice le Grand Tour” városnéző járatot is- Nizza megtekintése városnéző emeletes busszal. Mindenképpen meg fogjuk nézni Nizza főterét, a Place Masséna teret és annak hét szobrát.
A karnevál után 18.30 a hazaindulás ideje. Folyamatos utazás.
6.nap: Érkezés délelőtti órákban.

Kint tartózkodásunk idejére kedvező utas biztosítás köthető utazási irodánknál.