🌸🌸🌸Nemzetközi Orchidea Fesztivàl Bécsben (Orchidea kert+Sisi múzeumok)🌸🌸🌸

Rövid leírás:
Létszámtól függően utasainkat Transzferjárat szállítja Hódmezővásárhelyre, ahol csatlakozunk a turistabuszhoz, ahol mindenkinek az utaslista alapján előre kijelölt helye van. Az utazás végén a transzferjárat az utasainkat vissza is szállítja a felszállási helyekre.

Kora reggeli indulás Békéscsabáról a Szarvasi úti Tesco parkolóból. Utunk először a híres Orchidea kiállításra és vásárba vezet, ahol rengeteg trópusi növényben és számos Orchidea fajban gyönyörködhetünk. Természetesen vásárlásra is lesz lehetőség. Utunkat ezután a belvárosban folytatjuk. Gyalogosan megtekintjük a Parlamentet és a Városházát valamint a Várszínházat.
Lehetőség van a híres Sisi múzeumok meglátogatására a Hofburgban. A belépőt csak kombinált jegyként lehet megvásárolni, ami azt jelenti hogy három kiállítást tudunk vele végigjárni. Aki nem szeretne részt venni a múzeum látogatáson számukra szabadprogram lesz a belvárosban vásárlásra és nézelődésre, illetve a Természettudományi Múzeum megtekintésére egyénileg. Belépő 10€/fő.
A belvárosban tudunk vásárolni a híres Heindl Csokoládégyártó mintaboltban valamint nagyon sok szuvenírest is találunk.
Tervezett hazaindulás: 17.30-kor.

Kint tartózkodásunk idejére kedvező utas biztosítás köthető utazási irodánknál. 

Online jelentkezés