❄️❄️ Mesebeli jégkatedrális utazás a Magas – Tátrába februárban❄️❄️

Rövid leírás:

Indulás Szegedről a Rókosi körúti Tesco parkolóból 2020. február 15-én 02:30-kor. Folyamatos utazás Ótátrafüredre, út közbeni rövid mosdószünetekkel. Érkezést követően elsőként a híres Jégkatedrálist látogatjuk meg.
A jégkatedrális 2018.novemberétől várja újra a látogatókat. Idén is bakos Ádám vezeti a munkálatokat.
A katedrálist a Szent Péter székesegyház ihlette, melyen 30 szobrász dolgozik. Az alkotáshoz 10 kamionnyi, azaz 220 tonna jégre van szükség, amely 1800 jégtömbből kel életre. A Tarajkára menő siklóval lehet feljutni a jégtemplomhoz, illetve innen egy sétával érhető el a Tarpataki-vízesés, amely szintén különleges látványt nyújt legfőképpen télen. Tarajka sikló ára kb. 11 €/fő. Nyugdíjas és diák: kb. 9 €/fő. A nap további részében szabad program keretében lehetőség van síelésre, szánkózásra az erre kijelölt pályákon.
Kora délután autóbuszra szállunk és ellátogatunk a Csorba-tóhoz. A Csorba-tó a második legnagyobb tó a Tátra déli oldalán, 1346 m tengerszint feletti magasságban. A Csorba-tó körüli séta után tervezett hazaindulás 17:00-kor.

Az utazás feltétele, hogy a részvevőknek rendelkeznie kell utasbiztosítással, amelyet az utazás napján az utaskísérő személyenként ellenőriz.

Kint tartózkodásunk idejére kedvező utas biztosítás köthető utazási irodánknál. 

Online jelentkezés