☘️?Kirándulás a színpompás Plitvicei-tavakhoz 1 éjszaka☘️

☎️Elérhetőség:  info@kiruccanok.hu email-címen vagy +36 70 674 5159 telefonszámon Molnár Katalinnál! Online weboldalunkon: www.kiruccanok.hu
?Nyitvatartás: H-CS 09.30-16.30 P: 09.30-15.00
Utazáshoz érvényes személyigazolvány.
Hivatalos fizetőeszöz az euró.
Programunk:
Indulás péntek 05.10-én, pénteken 22.00-kor Szegedről a rókusi krt-i Tesco parkolóból. Folyamatos utazás többszöri mosdószünettel és érkezés a Plitvicei-tavak vidékére.
Érkezés 05.11-én, szombaton a reggeli órákban a Nemzeti Parkhoz.
A Plitvicei tó vidék két nagyobb területre osztható: felső tavak és alsó tavak vidéke.
A felső tavak vidékét 12 tó alkotja. Ezen a területen van a második legmagasabb vízesés, a 25 méter magas Galovacki buk.
Az alsó tavak még szebbek, itt láthatók a leghíresebb, képeslapi vízesések. Az alsó tavak része Horvátország legmagasabb vízesése, a 78 méter magas Nagy Vízesés is.
A Plitvicei tavak belépő árai magukban foglalják a nemzeti park területén levő járművek használatának díjait is, így a kis hajóért illetve a buszozásért nem kell már külön fizetni.
Az egész napos szabadprogram után késő délután 17.30-kor továbbutazunk szálláshelyünkre, kb 40 perc, este  vacsora.
05.12. vasárnap reggeli után megkezdjük hazautunkat, útközben megtekintjük Az egyik legszebb és leghíresebb horvátországi kastélyt, a Trakošćan-kastélyt. Ez Horvátország egyik legszebb és leglátogatottabb kastélya.
kis tó körül vezető sétányok egyedülálló sétálóhellyé, s egyben a környék egyik legszebb tájképéve teszik ezt a helyet. A díszparkban található Szt. Kereszt-kápolna napjainkban a népszerű trakošćani esküvőkhöz szolgál helyszínként. Belépő 8 euró/fő.
Érkezés késő esti órákban a felszállási helyekre
Online jelentkezés