☀️Felfrissülés az Isztriai-félszigeten☀️ Irány Pula és a tengerpart

☎️Elérhetőség:  info@kiruccanok.hu email-címen vagy +36 70 674 5159
Online weboldalunkon: www.kiruccanok.hu
?Nyitvatartás: H-CS 09.30-16.30 P 09.30-15.00  Engedélyszám: U001832
Utazáshoz személyigazolvàny szükséges
Hivatalos fizetőeszköz: € -euró
Program:
1.nap Július 5-én pénteken hajnal 1-kor Szegedről. Folyamatos utazás, éjszaka a buszon. Érkezés a szállodába, szobák elfoglalása és pihenés. Vacsora után lehetőség lesz az óvárost esti fényeiben megtekinteni gyalogosan. Kb 25 perc gyalog.
Pula az Isztriai-félsziget legnagyobb városa

Pula Isztria fővárosa, egy nagy múltú, pezsgő történelmi város. Nagyon-nagyon hangulatos, fantasztikus atmoszférájú, és szép az óvárosa, mindenképp érdemes felkeresni.

A város gazdag történelmi örökségekkel rendelkezik, pl. egy teljes valójában pompázó római amfiteátrummal, és egyedülállóan sok, jó állapotban megmaradt római építménnyel, melyek egyedivé teszik a számos horvátországi üdülőhely között. Aréna belépő kb 10 euró/fő
Az öböl a Gortan Beach található az azonos nevű öbölben, Pula, a Lungomare utca mentén. Ez egy újabb népszerű strand a városban. A partszakaszt a lépcsőn kell leereszteni, ahol finom kavics homokkal fogadják. A strand végén sziklás síkság van, de a homokos tengerpart közepén. Csendes tenger jellemzi strandunkat, tiszta és kellemes meleg vizet.
2.nap 07.06. Szombat reggeli után lehetőség lesz nappali városnézésre, Amfiteátrum, Tito park, óváros , kikötő. Majd délután szabadprogram fürdőzésre.
Szállodával egyeztetjük a ki jelentkezés  idejét, de a recepción mosdó egesznap használható a szobák elhagyása után is. Hazaindulás 18.30-kor.
3. Nap 07.07. Vasárnap reggeli órákban hazaérkezés

Kötelezendően fizetendő parkolás, engedélyek stb. 15 euró/fő

Online jelentkezés