☀️🏝🐬Hétvége a meseszép Trogírban☀️🏝🐬

☎️Elérhetőség:  info@kiruccanok.hu email-címen vagy +36 70 674 5159 vagy a 06-70-633-4240 telefonszámon Molnár Katalinnál! Online weboldalunkon: www.kiruccanok.hu
👉Nyitvatartás: H-P 09.30-16.30
Utazáshoz Uniós covid igazolvány szükséges és érvényes személyigazolvány.
Minden oltás elfogadott.
Indulás 08.04-én kora este Szeged rókusi krt-i Tesco parkolóból. Folyamatos utazás többszöri mosdószünettel.
08.05-én reggel érkezés Trogírba.  Trogir történelmi látnivalói a kis félszigeten találhatók. Igazából a Szent Lőrinc katedrális és a sétány végén található Kamerlengo erőd, a nevesített műemlékek. Trogir labirintus-jellegű sikátoros óvárosa, az igazi látványosság.
Trogir sétányát hatalmas pálmafák kísérik. A sétányon sok-sok éttermet, kávézót találunk.
Érkezés a reggeli órákban majd gyalogos városnézés a nagy meleg előtt. Ezt követően szabadprogram strandolásra.
Egy kis, mesterséges szigeten fekszik az óváros. A szigetecskét a szárazföld felől a régi hídon lehet megközelíteni.
A Városháza szintén Trogir óvárosának Főterén található, a Szent Lőrinc Katedrálissal szemben. Valaha itt történt Trogir nyilvános törvénykezése. Ma a Logga előtt található napernyős kávézó, a turisták népszerű pihenőhelye.
Trogir strandjai a szárazföld partvonala mentén és a Ciovo szigeten találhatók.
A szállodához 500 m a legközelebbi strand.
Mi erre a strandra fogunk menni a busszal:
A környék legnépszerűbb tengerpartja a Trogirtól északra fekvő Seget Donji strand. Ez egy nagyon jól kiépített, Kék Zászlós strand. Apró kavicsos tengerpart, napernyők, napágyak, bárok, pizzériák, banánozás, röplabdapálya, mindenféle bérelhető tengeri eszköz és egy óriás csúszda a strand felszereltsége. A Madena strand közel másfél kilométer hosszú, így lesz bőven szabad hely.
További opció: Copacabana beach
Ez a legnépszerűbb strand a szigeten. Nagyon könnyen megközelíthető vgyalogosan vagy hajóval. Trogirtól mindössze 3 kilométerre fekszik. Gyakorlatilag annyira közel van Trogirhoz, hogy be is sétálhatunk innen az óvárosba, de több hajótaxi is üzemel.
A Nagy Drvenik sziget keleti oldalán egy mini szigetcsoport található: Kis és Nagy Krknjasi. A három szigetecske által körülhatárolt védett lagúna egy homokos és nagyon tiszta vizű, sekély tengerfenék. Érdemes kishajós túrával ellátogatni ide, mert ez Horvátország egyik legszebb lagúnája.
A szállodát 14 órától lehet elfoglalni. Este vacsora
08.06. Reggeli után 12 óráig szobák elhagyása majd szabadprogram hajózásra, strandolásra és vásárlásra. Hazaindulás 19.30
08.07. Érkezés a reggeli órákban a felszállási helyekre
Online jelentkezés