☀️🏖Nyaralás a Fekete-tengernél☀️🏖 💦🐬🏝Irány Bulgária 🐬💦🏝

☎️Elérhetőség:  info@kiruccanok.hu email-címen vagy +36 70 674 5159 vagy a 06-70-633-4240 telefonszámon Molnár Katalinnál! Online weboldalunkon: www.kiruccanok.hu
👉Nyitvatartás: H-P 09.30-16.30
Utazáshoz Uniós covid igazolvány szükséges és érvényes személyigazolvány.
Minden oltás elfogadott.
👉Hivatalos pénznem: leva (1€ kb 2 leva) de hozhatunk €-t nyugodtan.
☎️Elérhetőség: info@kiruccanok.hu email-címen vagy a +36 70 674-5159 vagy 06-70-633-4240 telefonszámon utazási irodánkban.
Nyitvatartási idő: H-P 09.30-17.00
Engedélyszám: U003218
1. nap
Elutazás 08.04-én, csütörtökön este Szegedről a rókusi krt-i Tesco parkolóból. Folyamatos utazás többszöri mosdó szünettel
2.nap 08.05. Péntek Érkezés a délelőtti órákban Sunny Beach-re a szálláshelyünkre.

Sunny Beach Bulgária kedvenc üdülőhelye. Partszakasza 8 km, aranysárga, finom homokos. Kitűnő esti szórakozást nyújt az idelátogató családoknak végeláthatatlan bazár sorral, éttermekkel, cirkuszi látványossággal, 4D-s mozikkal és vidámparkkal. A sétálóutcában több száz étterem és kávézó várja a vendégeit.

A népszerűségének oka, hogy a kék zászlós, homokos tengerpart, és a sok kikapcsolódási lehetőség ellenére, Bulgária, így a Napospart még mindig olcsónak mondható. Pihenés, strandolás , este vacsora.

3. Nap 08.06. Szombat Egésznapos szabadprogram strandolásra, pihenésre.

Este fakultatív program Burgaszba. Ára: 15€/fő

Részt veszünk a pezsgő esti életben. Kb 3 órás program

Az Alexandrovska utcát Fő utcának, azaz Largonak is nevezik, még pedig nem véletlenül. Ez Burgasz legpezsgőbb, legforgalmasabb utcája, tele éttermekkel, fagyizókkal, kávézókkal. Az utcazenészek adnak még autentikusabb hangulatot neki, a turisták itt lehetnek igazán részesei a város lüktetésének.

Burgasz egyik ikonikus látnivalója a móló, amit minden turistának látni kell. Ez a legemblematikusabb helye a városnak, a séták rendre itt, a város központjában végződnek. Majdnem 300 m hosszan nyúlik a tengerbe, romantikáját pedig nemcsak a végtelen horizont adja. Legvégén magasodik a 22 m-es kilátó, ahonnan a misztikus Szent Anasztázia-szigetre is rá lehet látni. A móló a két legfontosabb bolgár vallási ünnephez is kapcsolódik.

4. Nap 08.07. Vasárnap Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőségek vagy egész napos szabadprogram.

Jeep Túra ára 55€/fő (5 órás program)

Indulás 10 órakor  a gyönyörű balkáni hegységbe. Útközben a turisták megtekinthetik a bolgár szőlőpálinka gyártási folyamatának hagyományos módját, helyiek életét. A program része lövés pneumatikus puskával. Ezt követően ebéd egy kis faluban. Majd visszaindulás.

A programban szereplő órák hozzávetőlegesek, májusban egyeztetjük az idei árakat.

2. fakultatív lehetőség: Kalózhajózás (4 órás program) Bőséges ebéd a fedélzeten – kiváló konyha, sör és üdítő, fagylalt, zene és tánc. Tengeri fürdőzés. Ára: 42 euró/fő

Este vacsora

5. Nap 08.08. Hétfő  Reggeli után

Kirándulás Balcsikba és a Kaliakra-fokra-Várna Aladzha kolostorba 60€

Első állomásunk Balcsikba – Mária román királynő botanikus kertjének és palotájának megtekintése lesz.

Innen továbbutazunk a Kaliakra-fokra – a 2 km-re fekvő festői szépségű fokra. a Fekete-tenger belsejében, fenséges 60-70 m magassággal. melynek lábánál számos szörfbarlang és víz alatti szikla található. Egy ősi erőd maradványai, falak, templomok és egy mészkőbarlang alatt megbúvó kis múzeum, az egyedülálló természeti környezet és a lenyűgöző kilátás, valamint a régi legendák mind megbabonáznak és izgalomba hoznak
Majd hazautunk során Várnában tekintjük meg a 
sziklába vájt remetelakokat. Az Aladzsa kolostor Bulgária kedvelt látnivalója. Már a 6. században éltek itt remeték, akik tucatnyi cellát és kamrát vájtak ki a mészkősziklából, sőt kőkorszaki lakók által hátrahagyott nyomokat is találtak. A jelenleg látható, kétszintes kolostorrendszert a 13., 14. században építették a 25 méter magas sziklafalba. A barátok a mészkőszikla természetes üregeit sok éves, kemény munkával valóságos labirintussá építették: cellákkal, sziklatemplomokkal. Igény esetén időt szakítunk a várnai Delfináriumra is. Ez külön fizetendő kb 10 euró. Érkezés késő délután a szállodába. Este vacsora

6. Nap 08.09. Kedd Reggeli után szabadprogram

Este vacsora után Neszebarba sétálunk, avagy a Fekete-tenger gyöngye, egy történelmi városba, melyet az ókorban alapítottak a trákok, Menebria néven. Azóta a görögök, a rómaiak, a bizánciak, a bolgárok és az oszmánok is uralták már a várost, valamint a hozzá tartozó félszigetet. Ha végigsétálunk a macskaköves utcákon, rengeteg templomot láthatunk, melyek története az V. századba vezethető vissza. Az UNESCO csodás és értékes műemlékei miatt a Világörökség részévé nyilvánította.

7. nap 08.10. Reggeli után szálláshely elhagyása és hazaindulás. Útközben Szófia belvárosában 1,5 órás szabadprogram étkezésre és vásárlásra. A buszköltség 2 euró/fő.(parkolás,behajtás)

Érkezés az éjszakai órákban a felszállási helyekre

Online jelentkezés