☀️?Csobbanás az Adrián a Krk-szigeten Baskán 2024.☀️?

☎️Elérhetőség:  info@kiruccanok.hu email-címen vagy +36 70 674 5159 Online weboldalunkon: www.kiruccanok.hu
?Nyitvatartás: H-P 09.30-16.30
Utazáshoz érvényes személyigzolvány szükséges.
Hivatalos fizetőeszköz euró.
Programunk:
Szegedről az indulás péntek este 19.00-kor lesz a Rókusi körúti Tesco parkolóból. Folyamatos utazás többszöri mosdószünettel. Reggeli órákban érkezés Baskára.
Baska a Krk -sziget déli végén, egy sziklafalakkal körülvett, lankás területen terül el. Mivel egy védett területről van szó, így Baska strandjairól és csodálatos természeti értékeiről híres elsősorban.
Baska strandjai közül a Nagy strand (horvátul: Vela plaza) a leghíresebb. Ez a város előtt elhúzódó, hosszú, nagy strand. 1999-óta a Kék zászló minősítéssel rendelkezik, vagyis rendkívül tiszta itt a tenger vize, amit folyamatosan ellenőriznek is.
Baska strandját, ugyanis egy nagy korzó / tengerparti sétány található rögtön a strand mögött. Ha csak unatkoznánk, egy hideg sör kellene vagy fagyi , vagy ebédelni szeretnénk, arra is rögtön lesz megoldás.Fürdő cipő hasznàlata javasolt. A tengerpart fehér apró kavicsos.
Aki a természetet szereti csodálatos látvány fogja fogadni. Fakultatív program lehetőség hajókázás ( csak egésznapos kirándulás indul a helyszínről) További program lehetőségek: Subozás, aquamarine, fánkozás.
19 órakor hazaindulás.
Érkezés vasárnap hajnalban a felszállási helyekre
Kötelezendően külön fizetendő buszköltség 10 euró/fő.
Online jelentkezés
Upload Image...