☀️🏖🏝 Nyaralás Krk-szigeten☀️🏖🏝 🇭🇷🏖🇭🇷Baska-Omisalj-Vrbnik-Krk város-Biserujka cseppkőbarlang🇭🇷🏖🇭🇷

Rövid leírás a programról:

Létszámtól függően utasainkat Transzferjárat szállítja Hódmezővásárhelyre, ahol csatlakozunk a turistabuszhoz, ahol mindenkinek az utaslista alapján előre kijelölt helye van. Az utazás végén a transzferjárat az utasainkat vissza is szállítja a felszállási helyekre.

 
1. Nap 07.06. Kedd Indulás késő este Békéscsabáról a Szarvasi úti Tesco parkolóból. Folyamatos utazás többszöri mosdószünettel.
 
2. Nap 07.07. Szerda Érkezés a reggeli órákban Krk-szigetre. Fotószünet a Tito hídon. Tekintettel arra hogy szállás helyünket 12.00-tól tudjuk elfoglalni ezért első programunk a híres Biserujka cseppkőbarlang lesz. Ára: 50 kuna, mely tartalmazza az idegenvezetést, belépőt. Ezt követően Omisaljban elfoglaljuk szálláshelyünket. 
Szabadprogram és este vacsora. 
 
3. Nap 07.08. Csütörtök Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség a sziget kis ékszerdobozába, Vrbnik városába. 
Vrbnik a Krk sziget keleti partján, egy 50 méter magas sziklatömbön fekszik. Különös megjelenésével és kacskaringós utcáival Vrbnik mindenkit elvarázsol. Vrbniknél található a Krk sziget legnagyobb szőlő ültetvénye.
Lehetőség lesz sajt és borkóstolásra is. 
Tartalma: 3 féle borkóstolás, sajt, sonka, dió, kenyér , sós rágcsa stb.
Itt termelik a Krk sziget legjobb borát a Zlatinát. Gyalogosan a főbb látnivalókat. Szent János kápolnát. A XV. században épült a szentély és a város védőszentjéről kapta a nevét. A főtér oldalában található az Aura szuvenírbolt. Ez egy eredeti horvát cég. Első osztályú lekvárokat, mézet, ízesített pálinkát, likőrt, házi készítésű csokit vehetünk itt. 
A Vitezić ház a legérdekesebb látnivaló Vrbnik óvárosban. Egykoron itt működött Horvátország első nyomdája. 
A Világ legszűkebb utcája is itt található Vrbnikben. Mindössze 40 centi „széles”.
Program ára: 15€/fő
Kora délután érkezés vissza a szállás helyünkre és szabadprogram strandolásra.
Este vacsora
 
4. Nap 07.09. Péntek Reggeli után fakultatív kirándulási lehetőség a sziget fővárosába, Krk városba. Gyalogosan bejárjuk a látnivalókat ( Frangepán vár, óváros, várfalak) majd fürdőzés hazaindulásig. Krk város karizmatikus alakja a magyar történelemből is ismert Frangepán család volt. A Krk várban nagyon sok érdekes látnivaló van. Érdemes a Katedrálist és a Frangepán várat bentről is megnézni. Frangepán és a Zrínyi család egymás szövetségesei voltak, melyre a horvátok is szívesen emlékeznek. Krk város előtt egy hosszú tengerparti sétány található rengeteg étteremmel és bárral. Krk városi strandja közvetlenül a Frangepán vár után kezdődik. Program ára: 10€/fő
 
5. Nap 07.10. Szombat Reggeli után elhagyjuk szálláshelyünket és a sziget leggyönyörűbb strandjára utazunk Baskára. Egész napos strandolás és pihenés. A városban és a tengerparton is rengeteg étkezési és vásárlási lehetőség van. Hazaindulás 19.00. Hazaérkezés vasárnap a hajnali órákban.
 
A jelentkezést követően április 15-ig lesz szükséges előleg befizetése. Amennyiben az utazás idejekor olyan feltételek állnának fent, mint például a karantén kötelezettség abban az esetben le fogjuk mondani az utat és visszafizetésre kerül a befizetett összeg. Minden más lemondás esetén az általános szerződési feltételek élnek.