☀️🏖🏝💦Nyaralás az Albán Riviérán☀️🏖🏝💦

☎️Elérhetőség:  info@kiruccanok.hu email-címen vagy +36 70 674 5159 vagy a 06-70-633-4240 telefonszámon Molnár Katalinnál! Online weboldalunkon: www.kiruccanok.hu
👉Nyitvatartás: H-P 09.30-16.30
Az utazáshoz érvényes személyi igazolvány és EU-s Covid igazolvány szükséges. Az igazolvány Kormányablakban kérhető vagy Ügyfélkapuról letölthető.
1. nap Augusztus 25-én indulás a felszállási helyek szerint a délelőtti órákban.
2.nap Augusztus 26.
Érkezès a késő délelőtti órákban Sarandába a szálláshelyre. Szabadprogram pihenésre. Este vacsora.
Este Fakuktatív program lehetőség a sarandai Lekuresi várba ellátogatni és a naplementét megnézni. Fantasztikus a kilátás az öbölre és a városra. Ára 15 euró/fő,mely is tartalmazza transzfert oda-vissza helyi busszal.
3.nap Augusztus 27.
Reggeli után egész napos szabadprogram strandolásra vagy egész napos fakultatív kirándulási  lehetőség kalózhajóval a sarandai-öböl legszebb partjaira fürdőzéssel egybe kötve   Pl. Krorza, Gjiri Kakomes, Plazhi ushtarit, Gremina, Gjiri rrojdhes. A fakultatív program ára kb 35€ / fő. Csatolom a hajóról készült képet!
4.nap Augusztus 28. 2 program!
Reggeli után elutazunk a híres Butrintba, az ókori romvárosba, a nemzeti parkba. Ára: 20€/fő, mely a belépőt is tartalmazza
Kb 3,5 órát fogunk a parkban tartózkodni, hogy bejárjuk a világörökség részét képező helyszíneket. Mindenkinek adni fogunk a területről egy kis térképet is. Ezt követően(legkésőbb 13 órától) lesz lehetőség Ksamilba homokos strandon fürdeni vagy vissza menni Sarandába,ahol szabadprogram vacsoráig. Saradai strand kavicsos. 2 Napágy+ernyő kb 5 euro. Este vacsora.
Vagy délután 16 órától
Fakultatív  kirándulási lehetőség Rafting a Bistrica vizén Ára: 40€/fő.
Mi biztosan részt veszünk rajta 🙂
Egy olyan élmény, amely ugyan csendes, de mégis vad és kihívást jelent a tutajon.Egy 3 órás túra amely kikapcsolódást nyújt az embernek, távol az autók zajától és a város hőségétől.
Mi várható:Minivanval utazunk a Bistrica folyóhoz körülbelül 20 percig. 2-2,5 órás rafting és úszás a Saranda folyóba és a Jón-tengerbe.
Az ár tartalmazza: Szakmai útmutató, Tutaj felszerelés, Távcső, Anti Mosquito spray, Vízálló táska!
Kérjük, tartsa az összes ruháját és személyes holmiját egy hátizsákban, amelyet könnyű szállítani kisbuszon.
5. Nap Augusztus 29.
Reggeli után szabadprogram vagy kirándulási lehetőség
Fakultatív kirándulási lehetőség
25€ /fő, mely a belépőket is tartalmazza!
Reggeli után elutazunk a híres Romvárosba, Gjirokasterbe. Visszamegyünk az időben és bejárjuk a szűk kis kanyargós utcákat. Felmegyünk a fellegvárba. Lesz lehetőség vásárlásra is. Itt kb 2,5 órát töltünk el.Innen továbbutazunk a meseszép Kék Szem forráshoz, mely különleges természeti jelenlegség Albániában.
Délután visszaérkezés(15 óra) a szálláshelyre és szabad program. Vacsora
6. nap Augusztus 30.
Reggeli után szabadprogram vagy fakultatív program lehetőség.
Program lehetőség minimum 6 főtől! Egésznapos Jeep Safari 65€/fő
Ebédet, fürdőzést is tartalmazza.
A túra keretében a hegyekbe és az öbölbe látogathatunk el. Piluri és strandolás. Tipikus mediterrán építészet alkotásait ismerhetjük meg útközben. Aki szeretne jelentkezni a programra annak bővebb infókat is küldünk.
Nagyon tartalmas program.
7. nap Augusztus 31.
Reggeli után egész napos szabadprogram strandolásra. Vagy fakultatív kirándulási lehetőség Korfura Ára 60€/fő
Jelenleg erre az útra nyitva a határ, de folyamatosan érdeklődünk. 24 órával előtte regisztráció is szükséges, melyről a helyi irodával egyeztetünk tudnak-e segíteni.
8. Szeptember 1. A szállodával egyeztetünk meddig szükséges elhagyni a szobákat. Amennyiben csak délután úgy délután fogunk haza indulni. Ha délelőtt akkor hamarabb indulunk haza és útközben lesz programunk.
9.nap szeptember 2.: érkezés
A fakultatív programok sorrendje változhat!
Online jelentkezés