☀️🏖☀️Csobbanás az Adrián a Krk-szigeten Baskán ☀️🏖☀️

☎️Elérhetőség:  info@kiruccanok.hu email-címen vagy +36 70 674 5159 vagy a 06-70-633-4240 telefonszámon Molnár Katalinnál! Online weboldalunkon: www.kiruccanok.hu
👉Nyitvatartás: H-P 09.30-16.30
Jelenleg az utazáshoz Uniós covid igazolvány szükséges és érvényes személyigazolvány.
Minden oltás elfogadott.
Programunk:
Szegedről az indulás péntek este(07.22-én) 19.00-kor lesz a Rókusi körúti Tesco parkolóból.
Baska a Krk -sziget déli végén, egy sziklafalakkal körülvett, lankás területen terül el. Mivel egy védett területről van szó, így Baska strandjairól és csodálatos természeti értékeiről híres elsősorban.
Baska strandjai közül a Nagy strand (horvátul: Vela plaza) a leghíresebb. Ez a város előtt elhúzódó, hosszú, nagy strand. 1999-óta a Kék zászló minősítéssel rendelkezik, vagyis rendkívül tiszta itt a tenger vize, amit folyamatosan ellenőriznek is.
Baska strandját, ugyanis egy nagy korzó / tengerparti sétány található rögtön a strand mögött. Ha csak unatkoznánk, egy hideg sör kellene vagy fagyi , vagy ebédelni szeretnénk, arra is rögtön lesz megoldás.Fürdő cipő hasznàlata javasolt.
A tenger lassan mélyülő aprókavicsos.
Aki a természetet szereti csodálatos látvány fogja fogadni. Fakultatív program lehetőség hajókázás ( csak egésznapos kirándulás indul a helyszínről) További programok: Subozás, aquamarine, fánkozás
Érkezés 07.24-én hajnalban a felszállási helyekre
Online jelentkezés
Upload Image...