‼️Nyaralás Albánia Riviérán-Saranda és Ksamil‼️

Rövid leírás a programról:

Budapestről gyűjtőjárat ingyenesen Kecskemétig a nagy buszhoz való csatlakozáshoz!

1. nap Július 1-én csütörtök kora délutáni Szeged rókusi krt-i Tesco parkolóból. Folyamatos utazás lesz, többszöri mosdó szünettel. 
 
2.nap Péntek::
Várhatóan a reggeli  órákban fogunk megérkezni a görögországi Meteórákhoz, ahová busszal fogunk felmenni. Azt tudni kell hogy nagyon kanyargós Szerpentines út lesz. Belépő kb 5euro/fő. Késő délutáni érkezés Sarandába a szálláshelyre. Este vacsora.
 
3.nap Szombat:
Reggeli után egész napos szabadprogram strandolásra. Este vacsora
 
4.nap Vasárnap:
Fakultatív kirándulási lehetőség 
20€ /fő, mely a belépőket is tartalmazza!
Reggeli után elutazunk a híres Romvárosba, Gjirokasterbe. Visszamegyünk az időben és bejárjuk a szűk kis kanyargós utcákat. Felmegyünk a fellegvárba. Lesz lehetőség vásárlásra is. Itt kb 2,5 órát töltünk el.Innen továbbutazunk a meseszép Kék Szem forráshoz, mely különleges természeti jelenlegség Albániában.
Délután visszaérkezés a szálláshelyre és szabad program. Vacsora
 
5. nap Hétfő: 
Fakultatív kirándulási lehetőség Parga városába és tengerpartjára Görögországba. Ára: 30€/fő
Megtekintjük a pargai várat és a város hangulatos utcáit. Görögország szárazföldi régiójának egyik leglátványosabb és leghangulatosabb városa, melynek környéke természeti szépségéről, kristálytiszta vizű tengerpartjairól, vendégszerető lakosságáról híres. 
 
További fakultatív lehetőség Korfu szigetére látogatás.
Reggeli után szárnyas hajóval átmegyünk Korfu szigetére. Ez nem kötelező program aki nem tart velünk egész napos szabadprogramja lesz. 
A korfui utazás 50 € / fő. 
A szigeten várni fog minket egy busz helyi idegenvezetővel aki angolul fog nekünk majd mesélni de természetesen magyarul elfogom mondani önöknek. Kötelező volt elfogadni az angol nyelvű vezetést a busszal,  ezért jön velünk az idegenvezető. Ellátogatunk a szigetre ahonnan látni fogjuk a sziget repülőterét is amely Európa második legkisebb repülőtere. Az Achilleon, Sissi kastély lesz a következő nevezetesség ahová megyünk. 
A belépő 9 € / fő.
A nap végét pedig a fővárosban korfu városban fogjuk tölteni. A hajónk előzetes tájékoztatás alapján 19.00-kor indul vissza Albániába.
 
6.nap Kedd:
Reggeli után egész napos szabadprogram strandolásra vagy néhány órás fakultatív kirándulási lehetőség a Lëkurësi várhoz, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a sarandai-öbölre. A fakultatív program ára kb 5 € / fő.Este vacsora
 
7. nap Szerda:
Reggeli után elutazunk a híres Butrintba, az ókori romvárosba, a nemzeti parkba. Ára: 15€/fő, mely a belépőt is tartalmazza
Kb 3,5 órát fogunk a parkban tartózkodni, hogy bejárjuk a világörökség részét képező helyszíneket. Mindenkinek adni fogunk a területről egy kis térképet is. Ezt követően lesz lehetőség Ksamilba homokos strandon fürdeni vagy vissza menni Sarandába,ahol szabadprogram vacsoráig. Saradai strand kavicsos. 2 Napágy+ernyő kb 5 euro. Este vacsora.
 
8.nap Csütörtök:
 Kora délután hazaindulás 
9.nap Péntek:
 Reggeli érkezés
 
A fakultatív programok ára minden esetben tartalmazza az útiköltséget, idegenvezetést, belépőket.
 
Természetesen irodánk folyamatosan figyelemmel kíséri az érintett országok utazási szabályait, melyről minden utasunkat értesítünk indulás előtt. 
Amennyiben az utazás nem megvalósítható jogszabályi szigorítások vonatkozásában, akkor a befizetett összeg, mint eddig is visszafizetésre kerül. Utas részéről történő lemondás esetén a hatályos ÁSZF az irányadó.